Grillad pangasius

Startat av agnetasch, 2008-05-30 12:23

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

I söndags blev det då äntligen av, nu har jag grillat ett stycke pangasiusfilé!

Jag oljade in fisken ordentligt med rapsolja samt att jag penslade gallret (standard weber-galler, inte mer rengjort än att jag borstat det med den nyinförskaffade mässingsborsten) med samma rapsolja och det gick riktigt bra. Visserligen att pangasiusen fastnade lite mer än sejen jag grillade samtidigt men det var inga problem att vända fisken med en vanlig stekspade. På bilderna nedan syns den nyss vända pangasiusen samt det som hade fastnat i gallret efter grillningen.

Jag vitlöksmarinerade pangasiusen på samma sätt som sejen och jag tycker inte alls att den smakade unket. Men den har betydligt svagare fisksmak än sejen, får jag välja grillar jag hellre sej.
Den som inte frågar får inga svar.

agnetasch

Pangasius är väl ingen grillfisk helt enkelt :-\

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal