Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av syntetica
 - 2008-11-17 20:32
den såg super god ut, den ska jag nog prova någon gång, det är sällan man hittar bra "kött" i dom här produkterna.
Skrivet av Andreas
 - 2007-05-15 13:47
Den där har jag ätit, den är god. Gör man som du säger med smöret blir det bra, man ska absolut inte låta smöret ligga på hela tiden och smälta vid tillagningen, då blir det trist.

Tror detta över huvud taget är en smart mikrorätt - runda jämnstora potatiskroketter är betydligt lättare att få jämnvarma och bra resultat på än potatiskklyftor eller mos. Dock kommer jag ihåg kroketterna som väldigt varma, nästan så man bränner sig på dem.

Typiskt dig att välja en säker och god rätt och inte göra din plikt och chansa på något som kan vara riktigt hemskt såsom det jag tvingat i mig.  >:(
Skrivet av Urban
 - 2007-05-14 19:34
Denna rätt ser got ut efter 5 min i micron

Haricotvertsen är krispiga och goda
Potatiskroketterna är inte direkt krispiga, men inte för mjuka heller. Smakar som potatiskroketter ska göra.
Köttbiten består av ett grovmalet kött men ett riktigt bra tuggmotstånd, och har en god köttsmak som tilltalar mig.
Kryddsmöret är pricken över iét och gör denna microrätt till en klart godkänd microlunch.
Enda nackdelen är att köttbiten kunde ha varit större, och att det varit fler krocketter i, för riktigt mätt blev jag inte.

Jag tog bort skyddsplasten och avvände ett plastlock när jag tillagade den i micron.
Åsså tog jag ut kryddsmöret vid tillagning och lade det på köttbiten när 1 minut återstog.



¤ Utseende 4/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 5/5
¤ Helhetsbetyg 4/5


Nån annan som ätit denna rätt? Är jag för hård eller är jag för snäll?

(Starta gärna en ny tråd om du har provat någon annan rätt!)

Annonser

Powered by EzPortal