Citat från: Krista skrivet 2009-03-11 12:45
Bred ut dem på en långpanna med bakplåtspapper och strö grovsalt på dem (funkar ev med vanligt salt). Jag har testat och de smakar inte salt sen, som man kanske kan tro. Kanske är bra att skölja av dem efteråt för säkerhets skull.
Citat från: agnetasch skrivet 2009-03-30 18:24
Man kanske kan koka räksoppa av saltvattnet man tinat de frysta räkorna i? Om vi nu ska vara riktigt ekonomiska
Citat från: PerG skrivet 2009-03-29 22:51Jo, snuskigt dyrt
De låg på 139:-/kg i fredags här i Göteborg (på 2-3 ställen) så det var väl ändå inte så snuskigt dyrt?
Citat från: Miss Fish skrivet 2009-03-29 16:08
Du bor på västkusten va?
Jag sålde färska räkor i fredags i norrland. De gick på 170 kr kilot..