Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av crlhrv
 - 2008-05-22 21:39
det blev en sats havrekakor med cayennepeppar, med recept från http://www.alltommat.se/recept?recipeid=4619. jag snålade ordentligr med cayennepepparn, tror inte ens att den märks av.
Skrivet av Andreas
 - 2008-05-22 20:50
Vad bakade du för kakor Calle?

Tack för bra svar Gilius!! Undrar just vad det är i framställningen som skiljer mellan det ljusa och det mörka..?
Skrivet av crlhrv
 - 2008-05-22 20:15
jag körde på det ljusa och kakorna blev bra ändå, men om man hade jämfört ljust och mörkt hade det säkert varit skillnad.
Skrivet av Gilius
 - 2008-05-22 19:58
Det mörka har en ton av lakrits och har en speciell smak som är ganska dominant. Det ljusa smakar mer av kola, de går inte att byta ut mot varandra.

/gilius
Skrivet av Andreas
 - 2008-05-22 18:37
Jag har aldrig smakat ljust muscovadosockrer men gissar att skillnaden är att det mörka är fylligare i smaken.

Muscovadosockrer är väl hur som helst 99% socker och nån % föroreningar som ger smak, ungefär som exklusivt salt.
Skrivet av crlhrv
 - 2008-05-22 17:55
Jag ska precis baka inför veckans fredagsfika och har ett recept innehållandes mörkt muscovadosocker. Nu har jag varit på flera affärer men ändå bara hittat ljust dito. Är det stor skillnad mellan ljust och mörkt? Kommer kakorna att bli pannkaka istället?

Annonser

Powered by EzPortal