Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Anders Öhman
 - 2009-07-08 18:44
Citat från: einzburg skrivet 2009-07-08 10:58
Frys i mindre portioner och använd som smakförhöjare i såser eller buljonger, hemskans dyra såser men sätter fantastisk smak.


Tack för tipsen! Små anklevermoussepods nu infrysta i väntan på att få förgylla en sås.
Skrivet av einzburg
 - 2009-07-08 10:58
Frys i mindre portioner och använd som smakförhöjare i såser eller buljonger, hemskans dyra såser men sätter fantastisk smak.
Skrivet av agnetasch
 - 2009-07-08 09:58
Den går väl bra att frysa?
Jag brukar göra kycklinglevermousse o den fryser jag alltid med gott resultat.
Skrivet av Anders Öhman
 - 2009-07-07 23:29
...vad gör man med den?
Köpte en förpackning med kort datum och nu har jag massor över. Behöver tips! Nu!

Annonser

Powered by EzPortal