Vad består den kinesiska "kryddan" eller rätten Jahtsai av.

Startat av PatrikU, 2011-10-16 12:53

Föregående ämne - Nästa ämne

PatrikU

Hej, kan någon ge mig besked på vad som används för att få styrkan på den exempelvis rätten: Stekt kyckling med Jathsaih eller Jatsai (stark). Den finns på några kinesrestauranger vi besökt men jag hittar inte det på Google eller på annan sök sida.

Eller är det bara så att orden är felstavade?


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal