Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av chipskungen
 - 2008-03-31 17:15
överallt där avacado annars gärna används kan man väl byta ut mot avacadolja är min enkla slutsats :)
Tex borde den passa ypperligt i skaldjursallader. Kan man fritera i den ? Friterade räkor i avacadoolja kanske kan vara nåt?
Skrivet av roffekock
 - 2008-03-19 00:48
Den bör finnas i varje butik om den inte finns fråga efter den. ;)

/rolf
Skrivet av annamaria
 - 2008-03-18 20:27
Nu handlar den här tråden om pumpakärnolja - men jag måste ändå fråga: har ni provat avocadoolja - vad ska man ha det till då? Jag har aldrig testat den. Däremot har Fontana kommit med en KRAV-märkt olivolja extra virgin - supergod!

Skrivet av Andreas
 - 2008-03-18 16:22
Spännande! Går den att köpa i butik för oss vanliga dödliga eller är det bara restauranger som får tag i den?
Skrivet av roffekock
 - 2008-03-15 14:18
Jag har lite funderingar över en olja som är pressad av pumpakärnor och den ser gräslig ut första gången men kommer i kontakt med den. Den är just mörkt gräsgrön och har en vidunderlig smak. Den kan användas till mycket och är kolestrolfri. Jag har en Österikisk sådan pressad av mörgröna skalfria ekologiska kärnor kallpressade Fabrikat Fandler.
Jag använder till all sort grönsak som krydda men den passar även til tex oxbriga helt super.
Du kan kolla på deras hemsida www.fandler-oil.com

/rolf

Annonser

Powered by EzPortal