Köttfärspaj - Dafgårds (2/5)

Startat av Andreas, 2008-04-22 13:56

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Med nötkött, fetaost & grillade grönsaker

I tillagat skick ser pajen väldigt väldigt jämnbrun och trist ut, dessutom ser ytan halvläskig ut och till råga på allt är rätten förpackad i en (bucklig) folieform vilket inte är vidare miljövänligt.

Skalet är tjockt och aningen segt. Innehållsförteckningen säger 24% pajdeg, visst låter det väl som mycket? Fyllingen smakar jämntjockt av köttfärs och syrlighet. Detta är inte gott, faktiskt så trist att smakbetyget nästan snuddar på ett.

Rätten innehåller både stabiliseringsmedel och jästextrakt.

¤ Uteende: 2/5
¤ Konsistens: 2/5
¤ Smak: 2/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal