Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av agnetasch
 - 2016-09-09 06:52
Det är en musikalisk kyckling, den går på drumsticks  ;)
Skrivet av Hasse
 - 2016-09-08 14:26
Men... Den har ju inga ben, stackaren!?   ;)
Skrivet av agnetasch
 - 2016-09-08 08:01
Bra styckningsschema från Landleys kök.
Skrivet av Hasse
 - 2016-09-06 16:48
Jag har aldrig hört överlår förut, men jag hittade ett styckningsschema där man skiljer på överlår och helt lår. De skriver:

"Den översta delen av benet/låret och ett mycket eftertraktat kött. Överlåret är mörkare och saftigare än t.ex. bröstköttet och smakar kraftigt."

http://www.rosepoultry.se/överlår.asp
Skrivet av agnetasch
 - 2016-09-06 08:09
I veckan erbjuder Willys billiga "kycklingöverlår" Överlår? Finns det underlår också undrade jag då naturligtvis. Javisst, men det vissa kycklingfabrikanter kallar underlår kallar jag ben. Alltså; en kycklingklubba består av lår och ben, inte över- och underlår. Tycker jag. Vad tycker du?

Annonser

Powered by EzPortal