Jag skulle skära till ett par paprikor, en gul & en röd. Jag upptäckte de här "felen" på dem:
Den gula paprikan:
Det var en grön utväxt inuti, förutom delen med kärnhuset som brukar sitta där. Den gick att skära bort utan att det blev något synligt kvar.
Den röda paprikan:
Det var en skrovlig yta på insidan av det röda "köttet".
Tror ni det kan vara farligt att äta dem?
Nu till frågan om omeletten:
Måste man tillaga hackad lök & paprika som man ska ha i en omelett innan man lägger dem i omelettsmeten?
Den gula paprikan:
Det var en grön utväxt inuti, förutom delen med kärnhuset som brukar sitta där. Den gick att skära bort utan att det blev något synligt kvar.
Den röda paprikan:
Det var en skrovlig yta på insidan av det röda "köttet".
Tror ni det kan vara farligt att äta dem?
Nu till frågan om omeletten:
Måste man tillaga hackad lök & paprika som man ska ha i en omelett innan man lägger dem i omelettsmeten?