Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Mickan
 - 2009-02-07 20:40
Efter några veckor i Nordafrika kan jag säga att det finns alla tänkbara styrkor. Med eller utan röksmak!
Skrivet av annamaria
 - 2009-02-07 19:14
Ja jag är tålig - men den är hiskeligt stark.
Skrivet av kurt
 - 2009-02-07 18:57
Det finns nog inget enhetligt recept, utan varierar nog med olika tillverkare. Här finns siffror på 1500-2000

http://www.thenibble.com/REVIEWS/main/condiments/sauce/original-juan.asp
Skrivet av apan
 - 2009-02-07 18:14
Harissa är en stark och god sås (eller snarare pasta) från Tunisien. Vet nån hur stark den är på Scovilleskalan?

Annonser

Powered by EzPortal