Harissa

Startat av apan, 2009-02-07 18:14

Föregående ämne - Nästa ämne

apan

Harissa är en stark och god sås (eller snarare pasta) från Tunisien. Vet nån hur stark den är på Scovilleskalan?

kurt

Det finns nog inget enhetligt recept, utan varierar nog med olika tillverkare. Här finns siffror på 1500-2000

http://www.thenibble.com/REVIEWS/main/condiments/sauce/original-juan.asp

annamaria

Ja jag är tålig - men den är hiskeligt stark.

Mickan

Efter några veckor i Nordafrika kan jag säga att det finns alla tänkbara styrkor. Med eller utan röksmak!
Video meliora proboque deteriora sequor

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal