Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av agnetasch
 - 2008-07-24 13:20
Över sommaren antagligen.
Skrivet av Johansson
 - 2008-07-20 12:40
Citat från: agnetasch skrivet 2008-05-28 11:06
En ananasglaze värd att testa:

100 g färsk eller konserverad ananas
1 hackad gul lök
½ hackad färsk röd chilifrukt med kärnor
2 dl råsocker
4 dl ananasjuice
1 dl vitvinsvinäger
1 hackad vitlöksklyfta
(Maizena till redning)
Blanda alla ingredienserna utom maizenan i en kastrull. Låt koka i 10 minuter.(Red av med maizena till en simmig konsistens)
Kör blandningen slät med passerstaven eller matberedaren.



Verkar smaskens! Hur länge håller den sig? Utifall att man inte använder allt med en gång..
Skrivet av agnetasch
 - 2008-05-28 11:06
En ananasglaze värd att testa:

100 g färsk eller konserverad ananas
1 hackad gul lök
½ hackad färsk röd chilifrukt med kärnor
2 dl råsocker
4 dl ananasjuice
1 dl vitvinsvinäger
1 hackad vitlöksklyfta
(Maizena till redning)
Blanda alla ingredienserna utom maizenan i en kastrull. Låt koka i 10 minuter.(Red av med maizena till en simmig konsistens)
Kör blandningen slät med passerstaven eller matberedaren.
Skrivet av Kurtson
 - 2008-05-27 20:01
ah, sås av såser  ;D
Skall testa den.. men måste köpa worcestershiresauce och vitvinsvinäger, inget jag har hemma...

Skrivet av Kurtson
 - 2008-05-26 20:45
Citat från: Anne skrivet 2008-05-26 07:09
Oh, Head Country Hot finns det en som heter, den är kanongod. :) Fast jag gör gärna egen också...

och receptet, det är det jag vill få in här...
Skrivet av Anne
 - 2008-05-26 07:09
Oh, Head Country Hot finns det en som heter, den är kanongod. :) Fast jag gör gärna egen också...
Skrivet av Kurtson
 - 2008-05-25 23:21
Här hemma ör vi av med massor på grillsåser... det vill jag sätta lite stopp på, si i hederlig kinesisk copyrightanda så vill jag här att vi försöker komma på hur man gör egna såser, minst lika goda som de färdigköpta.

Den jag skulle vilja göra främst litervis är Brossens 'Texas honey marinade' som är sååågod. tyvärr så måste tyudligen butikerna köpa alla såser i set, och då får de en massa andra såser över som inte blir köpte och då tar de inte hem mer av denna.
Men hur får man till den?

S:A Marias pineappleglace efterfrågas också.

men kom med era såse, glacer m.m. så fyller vi på.

Annonser

Powered by EzPortal