Såsbas

Startat av KungsbackaUlf, 2009-07-09 22:33

Föregående ämne - Nästa ämne

KungsbackaUlf

Jag såg att bakom det lokala gatuköket (en vanlig sibyllakiosk) låg dunkar med såsbas.

Kan någon berätta för mig vad man har såsbas till i ett Sibyllakök?!

Rookie-T

Såsbas kan du använda till att göra bea och hollandaise. båda dessa i fusktappning då förstås (ja sådant ni får på pizzan eller köper i burk från rydbergs el liknande) Såsbas liknar typ skirat smör fast inehåller icket någon laktos (och är fusk)

Vissa "bättre" kök använder ibland såsbas till ex luncher när det görs, ja tillexempel bea eller hollandaise etc, Men även vid panering av fisk eller annat pannerat. (laktosfritt är en av fördelarna där) Enligt mina erfarenheter så duger såsbasen till lunchfiskens panering och de andra kan ni andra få tvista om då inget slår en ordentligt gjord bea :)
53 55 47 20 4d 49 4e 20 52 c3 96 56 21

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal