Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av niklas
 - 2012-01-19 11:30
Som jag misstänkte

tack för svaren!!
Skrivet av Rookie-T
 - 2012-01-19 11:23
När det står i MSK Så är det förmodligen det koncentrerade Fake fonden a´la Bong och när det står i L så är det riktigt gjord fond.

Sen så får man ju använda sunt förnuft när man läser recept. Vart kommer recepten ifrån och vem har skrivit det osv och dra slutsatser därifrån. Thomas Keller eller ICA Broschyren
Skrivet av vilsjin
 - 2012-01-19 09:55
Jag är övertygad om att det rör sig om koncentrat resp. utspädd vara.
Skrivet av Niklas
 - 2012-01-19 08:22
Jag har stött på en del recept med kalvfond som ingrediens. Ibland så ska man ha i 1 liter och ibland 2 msk. Är det verkligen samma kalvfond det skrivs om i recepten??? Är det ena utspätt medan det andra är ett koncentrat, eller ska den "utspädda" varianten vara buljong??

//Niklas

Annonser

Powered by EzPortal