Tillagas bäst fryst?

Startat av SimonH, 2012-09-11 20:40

Föregående ämne - Nästa ämne

SimonH

En del halvfabrikat ska man enligt instruktionen tillaga utan att tina. Hur kan det komma sig? Det är väl enklare att få saker genomstekta och med bra yta om de är tinade?

Jag trodde det var främst (vegetariska?) halvfabrikat, men jag hittade också det här när jag googlade:

"Ja, Findus djupfrysta produkter blir alltid bäst om de tillagas direkt från frysen."

http://www.findus.se/Page.aspx?id=812

Så hur gör ni? Tinar ni saker (om dom inte bara ska slängas ned i en gryta)?

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal