Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av kryddburken
 - 2007-09-11 18:55
Vita kroppkakor då, inte grå... *S*
Skrivet av crlhrv
 - 2007-09-11 18:44
Urban: ja typ.. minus fyllningen ;)
Skrivet av Urban
 - 2007-09-11 18:39
Smakar det som kroppkakor typ?
Skrivet av crlhrv
 - 2007-09-11 16:35
Vad man ska göra med dem? Koka dem i vatten och servera som substitut till pasta. Jag brukar koka gnocchi och servera med sås på ugnsrostade cocktailtomater, basilika, tärnad kryddkorv, chili och vitlök. Supergott!
Skrivet av agnetasch
 - 2007-09-11 15:23
Milde tid,det vattnas i munnen!Tack!
Skrivet av kryddburken
 - 2007-09-11 15:11
Jag gjorde Gnocchi för ett tag sen, det är supergott!
Kolla mitt recept här :
http://kryddburken.wordpress.com/2007/07/27/hemmagjord-italiensk-gnocchi/

Skrivet av agnetasch
 - 2007-09-11 11:51
Läste att Martin Olsson har rabatt på gnocci di patate.Jag gissar att det är som små potatisklumpar, men vad ska man göra med dom?Vad ska man ha till?Jag googlade på dem men jag är ingen hejare på italienska,vilket verkar vara det språk som gnocci di patatarecepten står på.Nån som vet?

Annonser

Powered by EzPortal