Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av syntetica
 - 2008-11-18 18:08
Citat från: Andreas skrivet 2008-11-18 14:37
Välkommen till Matforunm Syntetica! Jo nu när du säger det så, det har du rätt i, inget vidare jobb av Findus matfotograf där...


tack så mycket :D haha nej kanske ska söka jobb där som matfotograf pluggar ju media :P
Skrivet av Andreas
 - 2008-11-18 14:37
Välkommen till Matforunm Syntetica! Jo nu när du säger det så, det har du rätt i, inget vidare jobb av Findus matfotograf där...
Skrivet av syntetica
 - 2008-11-17 20:38
den såg ju godare ut i verkligheten än på kartongen
Skrivet av Andreas
 - 2008-11-12 13:08
Fiskfilé med rotsakspuré & grillad tomat- och olivsalsa.

Det som på min bild ser ut som couscous är faktiskt rotfruktspurén som är gropig som en gammal disksvamp. Men detta är trots allt ändå en ovanligt färglad och fin färdigrätt.

Puren är god och välsaltad och smakar gräddigt. Och faktiskt för ovanlighetens skull råkar både gula morötter och broccoli vara bra. Även olivsalsan gillar jag. Fisken är fast och bra, Alaska pollock är inget förstahandsval när det gäller fisk men det går riktigt fint i sällskapet av övrigt på tallriken. Och ett extra plus för att fisken är MSC-märkt.

¤ Utseende 4/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 5/5
¤ Helhetsbetyg 4/5

Annonser

Powered by EzPortal