Hej!
Hur länge håller (I kylen) tillagad mat, exempelvis stekta eller kokta råvaror, låt oss säga en chili con carne eller annan gryta, eller stekt fisk/kött osv.
Med "länge" menar jag tills maten inte borde ätas av hälsoskäl
Jag är annars inte särskilt kinkig när det gäller lite "ofräsch" mat.
Om du är expert på detta själv så berätta vad jag behöver veta. Annars om du vet en schysst länk till en sida där jag kan läsa som detta så är jag också tacksam.
Tack på förhand,
Johan Balkefors
Hur länge håller (I kylen) tillagad mat, exempelvis stekta eller kokta råvaror, låt oss säga en chili con carne eller annan gryta, eller stekt fisk/kött osv.
Med "länge" menar jag tills maten inte borde ätas av hälsoskäl
Jag är annars inte särskilt kinkig när det gäller lite "ofräsch" mat.
Om du är expert på detta själv så berätta vad jag behöver veta. Annars om du vet en schysst länk till en sida där jag kan läsa som detta så är jag också tacksam.
Tack på förhand,
Johan Balkefors