Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Tilda
 - 2008-07-13 22:29
Tack för alla tips. Grillade lax till och det blev kanon!  :)
Skrivet av Filippa
 - 2008-07-11 08:49
Lax ? Eller varför inte böckling ?
Skrivet av agnetasch
 - 2008-07-11 08:01
Ett fat kallskuret till kanske? Kallrökt skinka, salami o liknande.
Skrivet av Gilius
 - 2008-07-10 17:02
Riset gör stor skillnad på slutresultatet, var noga med det annars blir det lätt grötigt. Själv kör jag med http://www.acquerello.it/ men det är kanske litet overkill, men kul.

/gilius
Skrivet av crlhrv
 - 2008-07-10 14:54
Det mesta passar antagligen, men då du har vitt vin i så varför inte kyckling eller någon köttigare fisk, typ marulk?
I och för sig vet jag inte hur det blir med saffran, det tillhör inte mina favoritkryddor. Men kött och saffran känns spontant lite för udda.
Skrivet av Tilda
 - 2008-07-10 09:17
Hej, jag är ny här på forumet och jag har en fråga ang. risotto. Jag har hittat ett recept på en saffransrisotto med parmesan. Jag vill dock servera denna med kött/kyckling/fisk eller annat...vad tror ni passar? Jag vill heller inte att rätten blir allt för lik paella, så inga skaldjur  :).

Här är receptet
4 dl avorioris
0.5 påse saffran
1 st gul lök
2 msk grädde
2 msk olivolja
1 l grönsaksbuljong
3 msk färskriven parmesan
2 msk vitt vin

Annonser

Powered by EzPortal