Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av annamaria
 - 2008-05-10 19:19
Vilken härlig bild!

Jag skulle vilja fråga en helt annan sak:  Är det någon som kan förklara restaurangmajonnäs för mig?? Finns det? När jag har ätit aioli ute på restarang så är den är vitare och mildare än vanlig majo. Mycket godare. Varför finns den då inte i affären? Den aiolin var inte hemgjord om någon undrar, det känner man. Hur är det egentligen? jag kanske skulle gjort en egen tråd till detta men nu blev det här i stället.

Pingst-kram på er alla!!

[Edit: Andreas klippte ut detta inlägg från "Prata om vad-som-helst-tråden" då det är en relevant matfråga och som sådan ska ligga under rätt rubrik och i rätt avdelning.]

Annonser

Powered by EzPortal