Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Andreas
 - 2008-04-22 13:56
Med nötkött, fetaost & grillade grönsaker

I tillagat skick ser pajen väldigt väldigt jämnbrun och trist ut, dessutom ser ytan halvläskig ut och till råga på allt är rätten förpackad i en (bucklig) folieform vilket inte är vidare miljövänligt.

Skalet är tjockt och aningen segt. Innehållsförteckningen säger 24% pajdeg, visst låter det väl som mycket? Fyllingen smakar jämntjockt av köttfärs och syrlighet. Detta är inte gott, faktiskt så trist att smakbetyget nästan snuddar på ett.

Rätten innehåller både stabiliseringsmedel och jästextrakt.

¤ Uteende: 2/5
¤ Konsistens: 2/5
¤ Smak: 2/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5

Annonser

Powered by EzPortal