Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Anne
 - 2008-07-01 14:39
Då skulle jag ta 2,5 dl minus 2 msk vanligt mjöl, för att ersätta 2,5 dl cake flour (1 cup). Dvs 2.2 dl :)

Låter spännande, du får rapportera sen hur det blev.
Skrivet av Emma
 - 2008-07-01 11:07
Jag ska göra Mantou, http://www.pacificsun.com.hk/_pageSTD/pageSTD.cfm?pageSPS_ID=2000
ett ångkokt bröd. Köpte en ångkokare nyligen och nu vill jag testa allt i den!  ;)
Skrivet av Anne
 - 2008-07-01 10:46
All Purpose är vanligt mjöl. Cake Flour - vi har inte riktigt det här. Det är ett extra fint mjöl med låg proteinhalt, som passar bra att baka mjuka och luftiga kakor med. Vi har ett som heter "fint vetemjöl" men det har tillsats av bakpulver och motsvarar det amerikanska "self-raising flour". Vad är det för recept du ska göra? Oftast går det bra att använda vanligt vetemjöl rakt av.
Skrivet av Emma
 - 2008-07-01 10:33
Jag har hittat ett recept på engelska som jag skulle vilja prova men jag vet inte riktigt vad jag ska använda för mjöl?
Vet ni vad jag kan byta ut all purpose flour och cake flour med?
All purpose flour tänkte jag vanligt vetemjöl men det verkar inte vara lika behandlat så det kanske är bättre att byta ut cake flour mot det?

Annonser

Powered by EzPortal