Citat från: patrik.svensson skrivet 2009-02-28 21:54
Var det nån skillnad att Sous-Vida dem jämfört med att bara steka/grilla dem?
Hur länge körde du dem i badet?
Nyfiken på din limeair, kan du inte kolla in Texturas tråden. Jag la ett inlägg där för några dar sen.
Citat från: ivanl skrivet 2009-03-04 20:03
Instämmer! När jag besöker restauranger annorstädes i Sverige och beställer fisk, så brukar jag be servitören hälsa kocken att rätten ska lagas till en göteborgare.
Utomlands brukar jag be dem hälsa att laga till en japan.
Då får man oftast en lagom stekt fisk.
Citat från: Miss Fish skrivet 2009-03-04 00:51
A och O är att inte grilla/steka dem för länge.. Jag tycker att restaurangpersonal är rätt så dåliga på detta och serverar dem ofta överstekta..
Citat från: Hasse skrivet 2009-02-26 17:45
Sweber, ja det är lite knaprigt med frysta musslor. Men framförallt är det extremt coolt!