Citat från: David skrivet 2009-12-11 22:12
Jag menade att smöret bränner sig, inte köttet. - Smör bränner fortare än margarin.
Jag menar att genom att värma upp en större mängd margarin i pannan, kan jag lägga i fler kycklingfileer utan att de släpper vätska, än om jag hade lite margarin. - Kan täcka hela botten på en stekpanna med kycklingfileer om du har mycket margarin, om du har lite margarin kommer de släppa vätska, det kokar och blir bläää.
Citat från: agnetasch skrivet 2008-01-27 11:45
Men varför blir fläskkotletten torrare än karréskivan trots att jag steker exakt lika länge?
Jag hoppas du inte kör med rosa kycklingfilé
Citat från: agnetasch skrivet 2007-05-09 19:27
Jag undrar om det inte är så att grisarna är för magra nuförtiden, kotletterna är för torra redan från början.Det spelar ingen roll HUR du steker,du får en skosula i vilket fall.
Jag har gått över till skivad fläskkarré,fetare kan tyckas,men mycket av fettet rinner ju ur köttet under stekningen.