Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av dePaul
 - 2009-07-27 16:03
Citat från: Mickan skrivet 2009-07-27 15:05
Kör du med dofilusbakterier för att få extra fart? Jag har sett det i allt fler recept.
Nej, det gör jag inte. Kör på traditionellt sätt.

~Paul~
Skrivet av Mickan
 - 2009-07-27 15:05
Kör du med dofilusbakterier för att få extra fart? Jag har sett det i allt fler recept.
Skrivet av dePaul
 - 2009-07-26 22:11
OK. Jag har tyvärr ingen erf. av dessa märken :(. Den bästa är dock den hemkörda ;).

~Paul~
Skrivet av Mickan
 - 2009-07-26 16:03
Druvan, glömt märke från ÖB, glömt märke från Vivo, glömt märke från Hemköp...
Skrivet av dePaul
 - 2009-07-25 18:06
Citat från: Mickan skrivet 2009-07-25 17:14
Surkålen från Lidl är enligt mig den bästa som finns att få på burk!
Den är ganska OK. Vilka andra har du testat?

~Paul~
Skrivet av Mickan
 - 2009-07-25 17:14
Surkålen från Lidl är enligt mig den bästa som finns att få på burk!
Skrivet av dePaul
 - 2009-07-25 13:37
OK. Det finns förståss många varumärken med varierande surhetsgrad. Lidls vaiant är inte speciellt sur, men många andra är det :).

~Paul~
Skrivet av Fredrik Goldhahn
 - 2009-07-25 12:32
Den jag brukar köpa är varken för sur eller direkt sträv - rätt i kastrullen bara! =)
Skrivet av dePaul
 - 2009-07-25 12:14
Citat från: Fredrik Goldhahn skrivet 2009-07-25 11:16
även om jag inte förstår vitsen med att skölja burk-surkål! =)
Man får bort den värsta sträva surheten i kålen. Detta är en vanlig procedur i mellaneuropeisk matlaning.

~Paul~
Skrivet av Fredrik Goldhahn
 - 2009-07-25 11:16
Grädde i surkålen??? Hugaligen...men annars lät det ju gott även om jag inte förstår vitsen med att skölja burk-surkål! =)
Skrivet av roffekock
 - 2009-07-25 07:39
Mickan hur trevligt ser det inte ut med denna mat och underbart smakar det.

/rolf
Skrivet av Mickan
 - 2009-07-24 19:29
Alsacisk specialité. När servitrisen lagt upp en snygg tallrik till alla lämnar hon resten av fatet för eventuell backning. Jag kan lova att jag tog om!


Skrivet av agnetasch
 - 2007-09-11 09:35
Vadå sitt i fingrarna?Inbyggda måttsatser?Måtte se kul ut ;D
Skrivet av roffekock
 - 2007-09-10 20:16
Yrket jag syftar på är vattentrampare han har sitt i fötterna kocken/kokerskan har sitt i fingrarna.
Baconet ska strimlas.
Burkens storlek bör vara ca. 1kg
Mängden grädde behöver inte vara 1l men jag anser att det är max. Grädden ska vara färsk inte sur. :-*
Skrivet av crlhrv
 - 2007-09-10 11:06
Surkål är underskattat och fram till grädden lät det nästan som en choucroute. Gott!

Annonser

Powered by EzPortal