En matbild

Guider

Matbloggat


Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelandeikon:

Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska


Ämnessammanfattning

Skrivet av: oyvindvagen
« skrivet: 2008-05-08 22:22 »

MMh kammben/revben på kalv, nu fick du det att vattnas i munnen på mig Rolf, blir en tur till hallen i nästa vecka.
Skrivet av: roffekock
« skrivet: 2008-05-01 21:14 »

Jag skulle fördra ben från kalv för dom är lite mjällare i sin smak,dessa ben finns att få tag på men är inte lätt man måste beställa hos sin slaktare. Det går inta att finna i köttdisken på varuhuset.

/rolf

kolla runt lite här finns matnyttigt för din bbq

http://www.bbq.se/Webbplats/intro.html
Skrivet av: agnetasch
« skrivet: 2008-05-01 18:26 »

Så här säger Menyse.com om högrev av oxe:
Högrev är nötdjurets axelpartiet. Högrev får bara säljas benfritt pga BSE problemet (galna kosjukan)
Kan vara förklaringen till att du inte sett några högrevsben i affärerna. Men var det inte på väg att släppas?
Skrivet av: bryggens
« skrivet: 2008-05-01 16:05 »

Hittade recept på revbensspjäll av nötkött i en grillbok, men jag har nog aldrig sett något sådant i en affär.
Tydligen var det ur högreven man tar dom, så, vart hittar man såna, var tar dom vägen?
Någon som sett eller använt?
- Annonser -