En matbild

Guider

Matbloggat


Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelandeikon:

Verifiering:
Segt som?:
Stockholm i mitt hjärta, en blandning av sött och?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska


Ämnessammanfattning

Skrivet av: agnetasch
« skrivet: 2008-06-01 10:17 »

Igår var det dags för fläskkorven från Lincolnshire. Den grillades o intogs i gammaldags anda ihop med persiljestuvade morötter o färskpotatis. Det var verkligen gott! Mannen glufsade i sig merparten av korven. Lite konstigt för han gillar inte tyska korvar av samma typ = korvar som inte är rökta, så såna undviker jag att köpa i Tyskland.
Skrivet av: agnetasch
« skrivet: 2008-05-22 11:52 »

Black pudding var inte alls dumt! Mycket gott kryddad o oerhört matig; mannen o jag delade på ett halvt kilo o vi blev proppmätta.
I frysen har jag fläskkorv från Lincolnshire o korv med purjolök och vitlök. Snart åker dom fram :D
 
Skrivet av: Filippa
« skrivet: 2008-05-22 08:31 »

Prova lammkorven med rosmarin....mmmmmmm och cheddarosten *drömmer mig bort och blir hungrig som en varg*
Skrivet av: Shanta
« skrivet: 2008-05-21 18:35 »

Snålvattnet rinner verkligen när man läser på hemsidan. Blir garanterat ett besök om jag skulle råka ha vägarna förbi Stockholm. Skulle vara spännande att prova Haggis.. :)
Skrivet av: agnetasch
« skrivet: 2008-05-20 11:05 »

Oj, den traditionella frukostkorven gick inte av för hackor. Ihop med stekt ägg, röda bönor i tomatsås o rostat bröd. Mmmmm
Ikväll blir det black pudding, bacon o hemlagad ligonsylt :D
Skrivet av: Filippa
« skrivet: 2008-05-20 10:17 »

Så kul ! Själv älskar jag korvarna och köttet, för att inte tala om cheddarostarna - dom skulle man nästan kunna gå över lik för.
 
Gå till Taylor & Jones !
Skrivet av: agnetasch
« skrivet: 2008-05-19 11:29 »

Tack Filippa för tipset om denna trevliga affär!

http://www.taylors.se/

Eftersom jag bor i Göteborg o Taylor & Jones har sin butik i Stockholm verkade det inte som om vi skulle mötas. Men plötsligt skulle svägerskan med familj till huvudstaden o gick med på att vara skickebud. Utrustad med en inköpslista tågade hon till korvbutiken. Och blev bara förälskad! Rent o fint, jättetrevligt bemötande o många skojiga nyheter. Till sig själv köpte hon lammhamburgare som vid provsmakning hade varit VÄLDIGT goda o till mig köpte hon lite olika korvar o black pudding. Idag ska vi äta traditionell engelsk frukostkorv på griskött, det ska bli mycket spännande, den har jag aldrig smakat.

- Annonser -