En matbild

Guider

Matbloggat


Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelandeikon:

Verifiering:
Allting har en ände, men vad har två?:
Bra vad reder sig själv:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska


Ämnessammanfattning

Skrivet av: Andreas
« skrivet: 2012-06-28 11:09 »

Forskare vid University of Brazil har tagit fram en glutenfri pasta baserad på bananmjöl. Enligt en smakstudie smakar den bättre och har bättre konsistens än vanlig pasta. Den innehåller dessutom mindre fett och är billigare att tillverka.

http://www.nyteknik.se/nyheter/innovation/forskning_utveckling/article3499901.ece
- Annonser -