En matbild

Guider

Matbloggat


Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelandeikon:

Verifiering:
Segt som?:
Stockholm i mitt hjärta, en blandning av sött och?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska


Ämnessammanfattning

Skrivet av: DrNo
« skrivet: 2014-01-05 12:04 »

Det närmaste jag kommer att tänka på är "koka soppa på fysik". Kan vara svår att få tag på, men enstaka ex syns på antikvariat ibland.
Skrivet av: polarbear
« skrivet: 2013-12-11 14:22 »

Matmolekyler av Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström kan kanske passa?

Ska kolla in den, tackar!
Skrivet av: vilsjin
« skrivet: 2013-12-09 10:39 »

Matmolekyler av Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström kan kanske passa?
Skrivet av: polarbear
« skrivet: 2013-12-09 09:59 »

Vet ni om det finns någon (gärna svensk) bok som har samma tänk som Modernist Cuisine?
Upplever att det mesta är massa receptsamlingar.
- Annonser -