En matbild

Guider

Matbloggat


Skriv svar

Varning - medan du läste inläggen, hann 5 nya svar postas i ämnet. Du kanske bör se över ditt inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelandeikon:

Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska


Ämnessammanfattning

Skrivet av: webguide
« skrivet: 2018-07-25 11:52 »

Det där är nog gott att göra på Secreto!
Skrivet av: Skogis
« skrivet: 2018-07-19 11:42 »

Funderar på att göra lunchpizzor som man kan frysa in men det får vänta, det vore är synd att skära ner en hel kotlettrad till det.
Borde gå att banka ut skivor typ wienersnitzel och grilla dessa som pizzabottnar istället.

Det blev lite fjantig storlek på bilder så här kommer några i fullstorlek istället :)

Hittade pommes som var skålade så man får upp mer majjo :)





Fick lägga fram en sax när det var dags för servering, vill ju inte att man skär i brickan  ;)
Skrivet av: agnetasch
« skrivet: 2018-07-19 07:49 »

Instämmer ;D
Skrivet av: Hasse
« skrivet: 2018-07-18 18:19 »

Det är alltid roligt att läsa om dina innovationer i köket, så kör på. Glöm inte bilderna!  :)
Skrivet av: Skogis
« skrivet: 2018-07-17 17:40 »

Hittade en hel benfri kotlettrad på 3,9 kg i den lokala matbutiken till rimligt pris :)
Är nog lite av en sucker för jag kunde inte låta bli att köpa den.
Hög tid för familjepizza!
Skrivet av: Skogis
« skrivet: 2018-07-09 08:07 »

Det här blev gott!

Kryddade köttbrickan med salt, peppar, rosmarin och chilipulver. Grillrökte den i 130° i lite mer än en timme. Insåg att fyllningen får vara vegetarisk ;) så jag bottnade med en tomatsås (ketchup, chilisås och bbqsås) på det lök, tomat, champinjoner och jalapeno och avslutningsvis rejält med riven mozarella.

Givetvis ska man ha pizzasallad till :)
Skrivet av: Skogis
« skrivet: 2018-07-08 16:02 »

Dags för ny upptåg med fläskytterfile  :)

Ja, jag vet det är ingen flankstek men det är vad jag har.
Planen är att skära upp ytterfilen som en rulltårta till ca 8mm tjocklek, grillröka den fläkt (jag menar inte en sån som blåser ;)) en timme för att sen lägga på en pizzafyllning med lök, oliver, tomater och givetvis ost.
20 minuter i grillen borde räcka för att smälta osten och sen är det proteinfrossa  :)

Får nog hjälpa upp kolhydratsintaget lite med pommes som doppas i majjo.
Bilder kan komma om intresse finns.

Matambre a la pizza är Argentinsk köttpizza med flankstek som botten istället för deg.
- Annonser -