En matbild

Guider

Matbloggat


Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelandeikon:

Verifiering:
Segt som?:
Allting har en ände, men vad har två?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska


Ämnessammanfattning

Skrivet av: crlhrv
« skrivet: 2007-07-19 11:44 »

Andreas: nä jag håller med dig, det verkar vara ett svagt stöldskydd på en sådan förpackning. Men kanske avskräcker det någon..
Skrivet av: Andreas
« skrivet: 2007-07-19 11:41 »

Ah tack för info om klisterlappen - fast hmm. är det själva lappen i det här fallet så skulle en förslagen tjuv enkelt kunna skära bort en bit av plasten och sjäva märket med en rakbladskniv? Att plasta om ett sådant där tråg är sen ingen större match.
Skrivet av: crlhrv
« skrivet: 2007-07-16 09:55 »

Liknande märkning har jag sett på andra produkter på Hemköp, t ex schampoo. På Hemköps produkter är det just det lilla klistermärket som är stöldskyddet, märket är mer eller mindre omöjligt att pilla bort utan att förstöra förpackningen och därmed blir det väldigt svårt att sälja produkten i andra affärer än just Hemköp. Kan vara liknande med oxfilén.
Skrivet av: Kari
« skrivet: 2007-06-20 13:42 »

Snart får man väl hämta ut sin oxfilé i samma maskin som ciggen.. *ler*
Skrivet av: Andreas
« skrivet: 2007-06-20 09:29 »

Såg häromdagen något jag aldrig sett förut på en butik - stöldmärkt oxfilé. Hur gör man för att stöldmärka kött egentligen? Var sitter själva skyddet?
- Annonser -