En matbild

Guider

Matbloggat

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Kurtson

Sidor: [1] 2 3 ... 7
1
Allt om grillning & BBQ / SV: Välja grill?
« skrivet: 2010-06-15 09:52 »
Aj, behöver nog träna mer, kycklingen tog 2.5h och var fortfarande inte genomstekt. Troligtvis var det för att briketterna tog slut och tempen sjönk till ca 60grader ett tag :)

Men annars kändes den bra.
har du kollat in www.virtualweberbullet.c om ?
Med tanke på att det ska ta ca 4-5 timmar för revbensspjäll så tar nog en kyckling ungefä samma tid.


2
Allt om grillning & BBQ / SV: tips på grillsiter
« skrivet: 2010-06-15 09:50 »
Då det pga av anledning är en adress i årets katalog till weberklubben och den verkliga adressen så lägger jag ut den här....
http://www.weber-klubben.se/

3
Allt om grillning & BBQ / SV: Grilla helt vildsvin
« skrivet: 2010-04-29 19:13 »
kari, yupp, det är frågorna överst som gäller!

4
Allt om grillning & BBQ / SV: Grilla helt vildsvin
« skrivet: 2010-04-26 21:47 »
Det var ju där kruxet var. massa jägare, flera skjutna djur, men inte en kotte med bra ide om grillningen.

5
Allt om grillning & BBQ / SV: Grilla helt vildsvin
« skrivet: 2010-04-25 21:58 »
Förlåt... tänkte intepå det... var rätt nyvaken!
Men skorstenständaren gör nog sitt här, dvs att kan få upp värmen på allt innan man lägger dit dem, och då har man ju redan transportdonet klart... :-)

Hoppas på att du och jag får bra tips av fler!


6
Själv så grillade vi vitlöksfylld fläskfile. Tycker fläskfile ör rätt trist, men med lite fyllning och glace så blev den riktigt god.
Sweet baby rays hickory and brown sugar fick bli glace.

7
Allt om grillning & BBQ / SV: Grilla helt vildsvin
« skrivet: 2010-04-25 10:05 »
Du lära mannen din att man tänder inte briketter med tändvätska, det är skorstenständare som gäller.
Det är i det här grillsituationerna som heatbeads gör sig bäst.
Då vet jag i alla fall vad som gick snett. Men jag tror man ska grilla med den typ av ställning som du har, men lite annorlunda.
kanske ska man bygga en temporär öppenspis med lecastenar fela först?

8
Allt om grillning & BBQ / SV: Grilla helt vildsvin
« skrivet: 2010-04-24 06:32 »
Nu har jag aldrig grillat hel gris, men efter alla år man läst asterix så blir man ju sugen :-)
Och hur grlllar man lämpligast grisdjur då, hela?
Kryddning m.m.?

9
Allt om grillning & BBQ / Grilla helt vildsvin
« skrivet: 2010-04-23 20:12 »
Fick frågan av en kompis häromdagen.
Vi pratar ungdjur.
Men hur går man tillväga, som med lamm?
Lämplig kryddning?
Hur lång tid kan det ta?
Förberedelser.

10
Allt om grillning & BBQ / SV: Napoleon grillar i sveige
« skrivet: 2009-05-24 17:28 »
hade inte Bauhaus napoleongrillar?
oops, det var fel, det var ju en annan serie jag sett där...
sorry

11
Allt om grillning & BBQ / SV: Napoleon grillar i sveige
« skrivet: 2009-05-24 08:58 »
hade inte Bauhaus napoleongrillar?

12
Allt om grillning & BBQ / SV: Flintastek
« skrivet: 2009-05-24 08:57 »
Vilket är för övrigt ditt favoritkött att grilla ???
Preecis som du så sätter jag lamm överst på grillskalan, helt underbart att grilla och äta, kan bara inte förstå att det skall vara så dyrt med tanke på att vi verkar vara få som äter det.

13
Grillade något köttstycke igår, var inte det som var annorlunda.
vi grillade dels brocolli, samt att jag rev potatis, blandade med kryddor och ägg, lite mjöl.
Lindade in i bacon och grillade i form och hade istället för potatis.
urgott.

14
Har du någon länk?

15
Allt om grillning & BBQ / SV: Balkonggrillning
« skrivet: 2009-05-09 18:16 »
Vi har blivit med grill!!! Maken ska bjuda på premiärkäk ikväll när jag ramlar in efter en lååång vecka med mycket jobb! Undrar vad det blir...  ;D

http://www.webergrill.se/Weber®-Q™-220-230.aspx
Grattis till en mycket bra grill!
Har faktiskt en själv som vi använder ofta. går nog varvat med större genesis gold b vilken som går mest.
Idag hade skolan lånat den för grillning då de har aktivitet.

16
Allt om grillning & BBQ / Bra erbjudanden
« skrivet: 2009-05-09 18:14 »
Får se om tråden får vara kvar, men klipp in de annonser ni ser. Alla läser inte reklam och kan faktisk gå miste om ett bra erbjudande.
http://www.bygma.se/fileadmin/user_upload/pdf/Danderyd_6_maj.pdf
Gäller bara butiken i danderyd och tills lagret är slut.
Saldo på Spiriten var 3 stycken när dagen var slut, av 18.
Tror inte man hittar 67"an till bättre pris heller.


17
Men en sådan kan ju inte vara svår att göra om man bara kommer åt lite plåt... det här blir nu ett projekt!

18
Allt om grillning & BBQ / SV: Utekök till grillplatsen
« skrivet: 2009-03-01 13:05 »
Vi får väl speca upp hur vi vill ha det och sedan länka så mycket det går.

19
Allt om grillning & BBQ / Nyheter 2009
« skrivet: 2009-01-29 23:35 »
Lägg upp de nyheter ni ser för i år.

Jag har mest info om Weber:
Smokey Mountain Cooker , kommer med inbyggd termometer, i 47 och 57 cm storlek
One-touch gold kommer i 67 cm storlek (listpris 3995)
Nytt utförande av spirit-serien.

Dessutom kommer röklåda, stekplatta och förhoppningsvis rotserieserie till Genesis 2007 serien.

Vad har ni hittat?

20
Allt om grillning & BBQ / SV: Rotisera kyckling
« skrivet: 2008-08-30 14:50 »
jAG HAR LAGAT 2 STYCKE KYCKLINGAR PÅ EN GPNG MED ROTSERIE OCH DET GICK BRA. LITE KNEPIGT ATT HA EN TERMOMETER INSTAOPPAD I DEM BARA :-)
JAG KÖRDE MED INDEREKT GRILLNING OCH VATTENKAR UNDER KYCKLINGARNA.
BLEV DET NÅGOT FEL I TEXTEN PÅ DETTA MEDDELANDE SÅ BEROR DET PÅ IE8 OCH ATT JAG INTE SER VAD JAG SKRIVER

Sidor: [1] 2 3 ... 7
- Annonser -