En matbild

Guider

Matbloggat

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Essamino

Sidor: [1]
1
Tack då får det bli en 1000/6000. De knivar vi har har aldrig blivit slipade utöver nån sån där billig svart ikea grej som man skärper knivarna i. Du tror det fungerar med 1000 ändå? Får man dem vassa på det eller måste man ha något annat efter det? Typ brynpasta som du skrev. Eller fungerar det även utan det?

2
Hej. Jag är helt ny på detta. Tänkte köpa en slipsten till sambon. Behöver man något annat än slipsten för att hålla knivarna vassa? Tänkte köpa en dubbelsidig antingen 400/1000 eller 400/2000? Vi har gamla billiga köksknivar så inga dyra saker direkt. Eftersom det är gamla knivar tänkte jag att 400 behövs för att slipa om de. Sen antingen då 1000 eller 2000 men måste man ha något bryn för att bryna de sen? Eller hur ska man göra? Blir de nog vassa på 1000 annars?3
Allmänna diskussioner / SV: Dessa små flugor! Bananfluga?
« skrivet: 2017-05-15 19:40 »
Har testat allt. De som fick bort dom helt var att hälla kokande vatten i alla avlopp eftersom det är där de lägger ägg. Alltså kök och toa. Varje morgon och kväll. Efter några dagar är de borta. Häller då några gånger i veckan. Sen börjar jag hälla igen inför varje säsong, någon gång i veckan i förebyggande syfte så har inte sett en enda på två år nu.

Sidor: [1]
- Annonser -