En matbild

Guider

Matbloggat


Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelandeikon:

Verifiering:
Allting har en ände, men vad har två?:
Bra vad reder sig själv:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska


Ämnessammanfattning

Skrivet av: Hasse
« skrivet: 2009-10-11 19:12 »

Blev du nöjd med smaken?

Det var ju smart att frysa som iskuber. Så brukar jag göra med grädde. Vid behov tar jag ett par frysta kuber och lägger direkt i såsen eller grytan.
Skrivet av: awdf_pete
« skrivet: 2009-10-11 13:54 »

Jag gjorde så nu att jag mixade ner Habaneros och Vitlöksklyftor och lite matolja. Det har jag frysit in i iskuber. så kan man ta upp bitar ur frysen. Men jag vet ej hur länge det står sig i frysen. Jag fick ihop 4 dl pasta. på 4 Habanerosplantor men då har inte all frukt blivit mogen än. Och vad jag vet så är Habanerosplantor fleråriga av allt jag läst.

Mvh Peter
Skrivet av: Mickan
« skrivet: 2009-10-11 11:33 »

Vill du ha en bra hållbarhet? Då kan du tänka konservering med t ex socker och ättika. Kanske kan du modifiera ett recept på ketchup?
Skrivet av: awdf_pete
« skrivet: 2009-10-10 19:39 »

Mixa ner Habaneros och vitlök i olja hade ja tänkt mig
Skrivet av: Andreas
« skrivet: 2009-10-10 14:34 »

Välkommen till Matforum Peter!

Är inte chilipasta just bara mixade pepparfrukter?
Skrivet av: awdf_pete
« skrivet: 2009-10-09 18:38 »

Hej
Finns det någon som har ett bra recept att göra Chilipasta av Habaneros.
Min skörd börjar bli redo att göras något av

Mvh Peter
- Annonser -