En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Kenwood major classic  (läst 1969 gånger)

Jo

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 1
    • Visa profil
Kenwood major classic
« skrivet: 2010-01-09 20:00 »
Någon som använder Kenwood major classic? Jag har precis köpt en och är än så länge nöjd. Har upptäckt hur kul det är att baka bröd! Men är ganska ny på området. I manualen till maskinen står det att man ska använde hastigheten mellan min och 1 när man använder degkroken. Det går ju att köra upp till hastighet 6. Stämmer detta att jag ska se 1 som hög hastighet när jag arbetar bröddegar?

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -