En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Kokkärl och grundläggande fysik  (läst 1103 gånger)

vilsjin

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 298
    • Visa profil
Kokkärl och grundläggande fysik
« skrivet: 2011-12-19 09:39 »
Jag hittade den här utmärkta artikeln, Understanding Stovetop Cookware . Den går igenom olika materials för och nackdelar samt användbara begrepp som värmeledningsförmåga och värmekapacitans.
Mycket läsvärd.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Write pancake in Swedish!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -