En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Diamant eller vattenbryne?  (läst 2285 gånger)

tretrop

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 1
    • Visa profil
Diamant eller vattenbryne?
« skrivet: 2013-01-13 11:51 »

Håller på att snygga till några av mina kolstålknivar från Sabatier, dom har blivit rätt slöa med tiden, nu är det väl mest att skäpa dom som jag behöver, eggen är ok. Men ska man välja vatten eller diamantbryne ? Kikar på något av dessa alternativa brynen här http://hyvlar.se/brynen

vilsjin

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 298
    • Visa profil
SV: Diamant eller vattenbryne?
« Svar #1 skrivet: 2013-01-13 12:08 »
Skulle säga att diamantbrynena är för grova. En vattensten på #1000 brukar vara en bra start.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -