En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Billys mozzarella pesto - Dafgårds (4/5)  (läst 5569 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6541
    • Visa profil
    • Matforum
Billys mozzarella pesto - Dafgårds (4/5)
« skrivet: 2007-10-26 11:56 »
Visst är det praktiskt att värma pizzan i förpackningen och den nya crisp-funktionen (speciellt material i botten av påsen) gör att pizzan blir frasigare och inte alls lika svampig som tidigare, men jag gillar inte när det rinner av en massa ost och fyllning i påsen. Sen tycker jag att dessa pizzor alltid har en förmåga att liksom dra ihop sig i kanterna och bli torra där.

Pizzan ser väl annars rätt OK ut men är osäker på om den liksom vita lilla klicken överst på som ser ut som äggvita skall föreställa mozzarella.

Pestosmaken är god.

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 4/5
¤ Helhetsbetyg 4/5
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

  • Diskare
  • **
  • Antal inlägg: 92
    • Visa profil
SV: Billys mozzarella pesto - Dafgårds (4/5)
« Svar #1 skrivet: 2008-11-17 20:19 »
den såg rätt god ut, för att vara en billys, ska nog ta och prova den

Manne

  • Gäst
SV: Billys mozzarella pesto - Dafgårds (4/5)
« Svar #2 skrivet: 2012-04-24 18:40 »
värm billys pizzan på 600 w i 2 min och 30/40 sek så skaru förhöppningsvis slippa torra kanter och få en generellt mycket saftigare pizza!

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -