En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Farmarbiff - Dafgårds (3/5)  (läst 5324 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6541
    • Visa profil
    • Matforum
Farmarbiff - Dafgårds (3/5)
« skrivet: 2007-11-07 13:08 »
Färsbiff med tärnad potatis, morot, rödlök och skysås

Ja ser inte direkt kul ut men allt är förstås relativt.

Biffen smakar bra men är lite för vattning i konsistensen och faktiskt på gränsen till lite för salt. Det sistnämnda balanseras dock upp av den för osalta potatisen. Till detta bjuds en ordinär skysås.

Apropå vattnig biff står det i innehållsföreckningen "farmarbiff 30%" och "total köttmängd i rätten: 14%" - det tolkar jag som att biffen innehåller föga imponerande 47% kött.

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 3/5
¤ Smak 3/5
¤ Helhetsbetyg 3/5

Nån annan som ätit denna rätt? Är jag för hård eller är jag för snäll?

(Starta gärna en ny tråd om du har provat någon annan rätt!)
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -