En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Väderlek & rökning  (läst 3148 gånger)

Kari

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 2142
    • Visa profil
Väderlek & rökning
« skrivet: 2008-01-08 16:25 »
Att inte blåser är en fördel, kyla inga problem heller.. Luftfuktigheten borde inte spela någon större roll om man varmröker tycker jag..

Finns det någon som har koll på resultatet i röken om lufttrycket är extremt högt eller lågt? Ifall någon tänkt eller har en gammal bok med fakta?

Rök och väderguru, någon?

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6579
    • Visa profil
    • Matforum
SV: Väderlek & rökning
« Svar #1 skrivet: 2008-01-08 17:34 »
Vad tror du själv kan hända inne i själva röken vid högt respektive lågt lufttryck?
Den som inte frågar får inga svar.

Kari

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 2142
    • Visa profil
SV: Väderlek & rökning
« Svar #2 skrivet: 2008-01-08 17:57 »
Jag har kanske inbillat mig, men det blir godare vid högtryck. ca 1020mb eller mer. Kanske röken i sig stannar bättre i fisk och kött?


 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -