En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Kaktips: Cheesecake raspberry från Almondy  (läst 3427 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6581
    • Visa profil
    • Matforum
Kaktips: Cheesecake raspberry från Almondy
« skrivet: 2007-05-15 16:26 »
Cheesecake raspberry från Almondy är en god färdigkaka. Den har precis samma mandelbotten som i de övriga kakorna i deras sortiment så gillar man dem är chansen stor att man även gillar denna. Jag har tidigare ätit deras mandelkaka och deras dajmkaka, gillar speciellt dajmkakan. Hallontäcket i denna kaka var uppfriskande, möjligen att ostsmaken var lite för mild.

Se bara till att läsa det finstilta på kartongen, på framsidan står med stora bokstäver "upptiningstid endast 30 minuter". Tog alltså ut kakan ur kartongen och lät den tina i 30 minuter, men den var då alldeles för hård. Allteftersom vi åt av den så blev den godare och godare och allra godast i slutet då den var som mest tinad.

Läser man ordentligt på kartongens baksida står "hel kaka ca. 1 timma, bit 30 minuter"...
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -