En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Köttfärspaj - Dafgårds (2/5)  (läst 3453 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6541
    • Visa profil
    • Matforum
Köttfärspaj - Dafgårds (2/5)
« skrivet: 2008-04-22 13:56 »
Med nötkött, fetaost & grillade grönsaker

I tillagat skick ser pajen väldigt väldigt jämnbrun och trist ut, dessutom ser ytan halvläskig ut och till råga på allt är rätten förpackad i en (bucklig) folieform vilket inte är vidare miljövänligt.

Skalet är tjockt och aningen segt. Innehållsförteckningen säger 24% pajdeg, visst låter det väl som mycket? Fyllingen smakar jämntjockt av köttfärs och syrlighet. Detta är inte gott, faktiskt så trist att smakbetyget nästan snuddar på ett.

Rätten innehåller både stabiliseringsmedel och jästextrakt.

¤ Uteende: 2/5
¤ Konsistens: 2/5
¤ Smak: 2/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -