En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Kyckling i gräddsås - Findus (3/5)  (läst 3447 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6535
    • Visa profil
    • Matforum
Kyckling i gräddsås - Findus (3/5)
« skrivet: 2008-05-14 14:34 »
Skivad kycklingfilé i gräddsås med kokt potatis och brysselkål

Bortser man från stänken på det vita ättråget ser detta trevligt ut med rätt vettigt uppläggning och fint färgspektra från kål, sallad, potatis och sås.

Potatisen är riktigt hygglig, t o m bra saltad. Rödkålssalladen god, brysselkålen god, såsen god. Kycklingen osalt, torr och halvseg med burdus vitlökssmak.

Denna rätt hade varit en klar 4:a om det inte vore för kycklingen, ingen sås i världen kan skyla över en så jätte-jättedålig kyckling.

Innehåller jästextrakt samt smakförstärkarna E640, E635 & E621.

¤ Uteende: 4/5
¤ Konsistens: 3/5
¤ Smak: 2/5
¤ Helhetsbetyg: 3/5
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -