En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Ristorante pizza quattro stagioni - Dr. Oetker (3/5)  (läst 6874 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6535
    • Visa profil
    • Matforum
Jag höll förut med Calle om att Ristorante Pizza Pollo var riktigt bra för att vara färdigpizza och för en tid sen så fick jag även tillfälle att prova Ristorante pizza quattro stagioni men den känns torrare, småtrist och inte alls lika god.

Betyg 3/5.
Den som inte frågar får inga svar.

crlhrv

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1301
    • Visa profil
    • Mina foton och allt annat
SV: Ristorante pizza quattro stagioni - Dr. Oetker (3/5)
« Svar #1 skrivet: 2008-06-09 19:16 »
Jag blev inspirerad av din recension när jag stod vid frysdisken för 20 minuter sedan. Här ska provsmakas en quattro!
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6535
    • Visa profil
    • Matforum
SV: Ristorante pizza quattro stagioni - Dr. Oetker (3/5)
« Svar #2 skrivet: 2008-06-09 21:11 »
Ah!? Blir spännande att höra vad du tycker!
Den som inte frågar får inga svar.

BigCheese

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 6
    • Visa profil
SV: Ristorante pizza quattro stagioni - Dr. Oetker (3/5)
« Svar #3 skrivet: 2009-04-03 18:15 »
Jag älskar den pizzan! Världens godaste.

Mickan

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1532
    • Visa profil
SV: Ristorante pizza quattro stagioni - Dr. Oetker (3/5)
« Svar #4 skrivet: 2009-04-03 20:36 »
Jag älskar den pizzan! Världens godaste.

Vad jämför du med? Annan köpepizza från frysdisk? Hoppas det för annars har du haft enorm otur!
Video meliora proboque deteriora sequor

syntetica

  • Diskare
  • **
  • Antal inlägg: 92
    • Visa profil
SV: Ristorante pizza quattro stagioni - Dr. Oetker (3/5)
« Svar #5 skrivet: 2009-04-13 16:22 »
tycker den såg rätt okej ut, mycket pålägg men dock kan jag tro att den inte smakar lika bra som den ser ut. och sen när började man ha spenat på en quattro?

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:

- Annonser -