En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Fullkornspaj kalkon & broccoli - Felix (2/5)  (läst 3600 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6541
    • Visa profil
    • Matforum
Fullkornspaj kalkon & broccoli - Felix (2/5)
« skrivet: 2008-06-13 12:08 »
Kalkon & broccoli i het fruktsalsa

Ser så när som på kantbiten som poffade loss i mikron fin ut med fina färger och fin gräddning.

Pajskalet påminer som nåt slags smörgåskex jag ätit (minns inte namnet på dem) och smakar även lite papprigt, konsistensen är ganska hård och aningens seg. Pajen är god bitvis men där är nåt med mangofruktsalsan som gör att den får en otrevlig kemisk biton. "Het fruktsalsa" förresten - vidare het är den inte.

Och på tal om kemisk biton - denna paj innehåller så många E-nummer att kemiske Ali skulle ha blivit mörkrädd, vissa förstås harmlösa men smakförstärkare E621, E623 och jästextrakt klarar vi oss alltid utan. (Se även denna tråd: Varför flera sorters stabiliseringsmedel?)

¤ Utseende 4/5
¤ Konsistens 2/5
¤ Smak 2/5
¤ Helhetsbetyg 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:

- Annonser -