Bortalagat - inte laga själv, möjligen värma > Färdigmat - från kyl/frysdisken i matvarubutiken

Gooh! Operakällarens färdigmat

(1/1)

Andreas:
Stefano Catenacci, kökschef på Operakällaren har skapat en serie färdigmat åt lantmännen kallad Gooh! Det får man veta i Lantmännens pressrelease där de stoltserar med att 8-mannabesättningen på Gotland Runt-båten IT-Resurs för andra året i rad skall äta denna mat eftersom de uppskattar den så mycket. Båtens matansvarige Martin Loogna: "- Även jag uppskattar den mycket då den är färdiglagad i smart förpackning med en hållbarhet på 5-15 dagar i kylskåp. När det är matdags så värmer jag helt enkelt rätterna i ett kokande vattenbad. Och pricken över i:et blir sista kvällen då jag serverar en 3-rättersmeny som avslutas med en underbar dessert. Gooh! är helt enkelt bästa båtmaten..." http://www.newsdesk.se/pressroom/lantmannen/pressrelease/view/operakaellarens-faerdigmat-baest-baatmat-paa-gotland-runt-225210

Besöker man http://www.gooh.se står att läsa att maten finns i 18 butiker i Stockolm, någon som smakat den?

Cohen:
Rekomenderas varmt!

Har alltid ett litet lager i kylskåpet, praktiskt att ta till när man inte orkar, vill eller hinner laga mat. Kvalitetsmässigt går den inte alls att jämföra med annan färdigmat, i synnerhet inte den som är fryst. Misvidd skilnad. Testa!

Anne:
Jag tycker att det är helt okej färdigmat, klart bättre än frysta rätter, och oftast bättre än andra kylda. Gott!

Emma:
Tycker den är ok, smakar ordentligt jämfört med alternativen. (Inte plastigt alltså)

Fröken Dill:
Alla jag testat tidigare har varit jättegoda, men den senaste, Köttfärsbiffar med svampsås och persiljerotsmos var en stor besvikelse. Smaklöst!

Navigering

[0] Meddelandeindex

Svara

Gå till fullversion