Bortalagat - inte laga själv, möjligen värma > Färdigmat - från kyl/frysdisken i matvarubutiken

Campbell, soppa som soppa? Näe, det var bättre förr!

(1/2) > >>

Kari:
Ibland händer det att middagen blir sen eller man orkar inget annat. Hittills har Campbell haft ett riktigt ess i rockärmen, champinjonsoppa på burk!

Men vad är det som hänt nu då?
Soppan smakar annorlunda! Vid närmare undersökning på Ica visar det sig att det finns två olika burkar, "NOW EVEN BETTER!" och "NEW RECIPE!" på hyllan om man rotar ordentligt.

Den med nya receptet skall blandas med vatten och den vi är vana med mjölk/vatten. Ok, jag fuskar om det finns riktig grädde hemma, hälften mjölk hälften grädde. Mums.

Den nya, "NEW RECIPE!" är testad med vatten. Inte gott. Mjölk/vatten. Inte heller gott. Mjölk/grädde. Tyvärr, inte alls som förut.

Så, nu återstår alternativen: 1. Sluta äta Campbell Champinjonsoppa. 2. Åka runt till alla möljliga små lanthandlare och hoppas på att dom haft dålig omsättning eller börja jaga på Blocket eller något..

Tack Campbell för alla goda år som gott, nu är det snart slut. På riktigt. :( :'(

annamaria:
Nej det menar du inte! Denna soppa med extra stekt svamp i + grädde (o lite sherry....) är ju faktiskt god. ÖB har säkert soppor ett tag till.....

agnetasch:
Buss på dom! Klaga på det nya receptet, annars får dom aldrig reda på att det inte är bra.

http://www.campbells.se/default.asp?meny=konsument&undermeny=kontakta&sprak=sv&id=96&nyheter=1&head=58

Andreas:
Syns det nån skillnad i innehållsförteckningen? Det hade varit intressant att få veta exakt vad som är ändrat, har soppan kanske blivit "hälsosammare" nu?

Och har utseendet på burken ändrats märkbart eller är det svårt att se nån skillnad mellan den goda och den dåliga?

Annars kan man ju tycka att en mästerkock som Elka (och för den delen även en erfaren kock som AnnaMaria) borde laga sin egen champinjonsoppa, det kan inte vara speciellt svårt att steka svamp i smör, reda med mjöl och i med svampfond/grädde och det måste ju bli 1000 gånger godare.

Kari:
Innehållsförteckningen ska jag kopiera vid nästa besök på affären! Kanske så enkelt att gulatmatet är borta? Bra isåf.

Utseendet, sitter som liksom en liten, som ett knappt halvt frimärke, "lapp" på burken, inget man tänker på som vanlig kund.

Jo, laga sin egen soppa är melodin så klart! Bara att ladda upp i frysen!
Recept - ja tack!

---

Agnetasch: Ring Du och klagar så gör jag det å! Om alla på Matforum ringer och gnäller så kanske? Ska vi synkronisera en tid för samtal?  ;)

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Svara

Gå till fullversion