En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Bröd i påsar gjorda av kanelolja håller 10 dar längre  (läst 1660 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6576
    • Visa profil
    • Matforum
Enligt vetenskapsradion i P1 har Spanska forskare kommit fram till att bröd i påsar gjorda av papper med kanelolja håller sig 10 dar längre jämfört med vanliga papperspåsar. "Mögel hålls idag i schack genom bland annat kemiska konserveringsmedel. Men så kallade aktiva förpackningar, som alltså angriper bakterier och mögelsporer, kan vara ett bättre alternativ."

http://www.sr.se/cgi-bin/p1/program/arkiv.asp?ProgramID=406&formatID=1&nyheter=1&Artikel=2289518

OK brödet möglar inte men hur gott är det efter 10 dagar?
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -