En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Framtidens kockar  (läst 1108 gånger)

Manu

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 2
    • Visa profil
Framtidens kockar
« skrivet: 2008-11-08 14:44 »
Finns det några andra brancher (än restaurang, storkök, catering, hotell och konferens, fast food och butikskockar) som i framtiden kan tänka sig behöva kockar?

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -